Opticnet Nagy Ingyenes LátástesztAz Opticnet Nagy Ingyenes Látástesztjének keretében a szűrőbusz következő állomása Makó, a Szakértő Látszerész pedig a Gyöngyszem Optika!

2011. szeptember 26-án, hétfőn 9:30 és 16:30 között

jöjjön el Ön is és szánjon a látására 5 percet!!!

Várjuk a Gyöngyszem Optika előtt, a Korona Szálló parkolójában (Széchenyi tér 8.)

a nagy látásteszt szűrőbusza

Ön mikor törődött utoljára a látásával? Szánjon mindössze 5 percet az idejéből az éleslátásért! Ez igazán nem sok!

Vegyen részt Ön is  az Opticnet országos INGYENES NAGY LÁTÁSTESZTJÉN, és győződjön meg arról, hogy a látása még mindig tökéletes-e vagy már korrekcióra szorul!

A látásteszt alkalmával nem csak egy ingyenes szűrésen vehet részt, de Szakértő Látszerészeink személyre szabott szaktanácsadással is várják Önt!
Ráadásul egészségtudatosságát egy 3000 Ft-os kuponnal is jutalmazzuk, melyet az Önhöz legközelebbi Opticnet Partnernél válthat be új szemüvege készíttetésekor.

A Nagy Látásteszt szűrőbusza, amelyen az Opticnet partnerhálózat szakértő látszerészei ingyenesen tesztelték az ország lakosságának látását, már 2010 eleje óta járja az országot. A szakemberek 1 év alatt 58 helyszínen 5587 főt vizsgáltak meg, és megdöbbentő eredményeket tapasztaltak.  Többek közt kiderült, hogy a tesztet elvégzők 74%-nak további látásvizsgálatra volna szüksége, de az is bebizonyosodott, hogy a férfiak sokkal kevésbé figyelnek szemük világára, mint a nők.

A Nagy Látásteszt az elmúlt 1 év során 58 helyszínen, 42 településen járt, (egyes helyszíneken több alkalommal is megfordult) és ez idő alatt a szakemberek összesen 5587 főt szűrtek le. Közülük 58% volt a nő és 42% a férfi, amely mutatja, hogy a látásteszt lehetősége –és így a szemük ellenőrzése- a nőket jobban érdekelte, mint a férfiakat. A legfiatalabb résztvevő 5 éves volt, a legidősebb 93. Az átlagéletkor 48,8 év, ami várható volt, hiszen 40 éves kor felett, élettani változások miatt a látás élességünk romlik, ráadásul az idősebb korosztály jellemzően már jobban odafigyel az egészségére.

Látásunk, a látásélességünk nem csak a magabiztosságunkat javítja, de a vezetésnél és a közlekedésben is a biztonságunk ALAPJA!

A Nagy Látásteszt Roadshow 2011-ben is zajlik, és a tervek szerint járja az országot felhívva a lakosság figyelmét a rendszeres látásellenőrzés szükségességére, megelőző hatására.