A Hoya a magas minőségű lencsék vezető gyártója és kiváló hírnévvel rendelkezik a tükröződésmentesítő rétegek kifejlesztése terén. Nagyszerű példa erre a Super Hi-Vision réteg, melynek köszönhetően a műanyag lencsék felülete közel olyan keménnyé válik, mint az üveg lencséké.

hoya super hi-vision

A legjobb minőségi védelem

A tükröződésmentesítő réteggel ellátott lencsék megszüntetik a zavaró csillogást, és kontrasztos látást biztosítanak. A tükröződésmentesítő réteg előnyös tulajdonságain azonban sokat ronthatnak a karcok. A korábban kifejlesztett ilyen típusú felületkezelések egyetlen hátrányának pont az számított, hogy még a legkisebb karcok is kárt tehettek a lencsében.
A megoldás erre a problémára a 3x karcállóbb Super Hi-Vision réteg. A Hoya által kifejlesztett, egyedülálló Super Hi-Vision tükröződésmentesítő réteggel szemben a karcoknak többé már nincs esélye!

Használja szemüvegét hosszú évekig

A Hoya Super Hi-Vision rétege valóban megérdemli a nevét. A Super Hi-Vision réteg szuper kemény, ezért szinte nincs is esély arra, hogy karcok keletkezzenek a lencsén. E felületkezelés alkalmazásával a szemüveglencse hosszú időn át tartó, kristálytiszta látást biztosít majd önnek. Élvezze a kényelmet és a magabiztosságot, amely a Super Hi-Vision réteg 100%-os megbízhatóságából ered!

Super karcálló

A Super Hi-Vision réteggel ellátott szemüveglencsék 3x karcállóbb tulajdonságuknak köszönhetően maximális megbízhatóságot és kényelmet nyújtanak Önnek mindennapi használatuk során. Sportolás a szabadban, kertészkedés, éjszakai vezetés…többé egyik esetben sem kell aggódnia a karcok miatt, hiszen a Super Hi-Vision rétegnek köszönhetően műanyag lencséje csaknem olyan tartóssá válik, mint egy üveglencse!

Super tükröződésmentes

A Super Hi-Vision réteg tükröződésmentesítő képessége kiemelkedő. A fényt megszűrve semlegesíti a túlzott ragyogás hatásait. Példaként említhetjük a szembejövő forgalom visszatükröződő fényét, mely a Super Hi-Vision rétegnek köszönhetően többé már nem fárasztja a szemet!

Super könnyen tisztítható

A Super Hi-Vision réteget nagyon könnyű tisztítani. Csak törölje le a lencséket egy kendővel, és újra tisztán, élesen láthat.
Szuper könnyen tisztítható tulajdonságának köszönhetően a víz, a por, és az olajos szennyeződések alig tapadnak meg a lencsén. A cseppek azonnal legördülnek a lencse felületéről, ezzel biztosítva a maximális viselési komfortot minden körülmények között.