Kedves Látogatóink, Vásárlóink!

 

Androvitz Erzsébet vagyok a Gyöngyszem optika tulajdonosa. 1971 óta vagyok látszerész. Először a makói Ofotértban dolgoztam 1981-ig, majd 1991 szeptemberében megnyitottuk optikai szaküzletünket. Szemüveg készítéssel 1996 óta foglalkozunk, 2008 óta vagyunk OPTICNET partnerek.
Számunkra a látszerészet nem csak egy szakma, hanem hivatás. Mindig is az igényességre, precizitásra törekedtünk. Lassan apránként építettük fel a jelenleg is jól működő optikai szaküzletünket.

Mottónk:

Dolgozni csak, pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, csak úgy érdemes.

gyöngyszem optika
Minden év minden napján, a legtöbb tudásunkat a legjobb akaratunkkal párosítva végezzük a dolgunkat. Az üzletben ketten dolgozunk, mindketten tapasztalt szakemberként.
Az optikai ipar az utóbbi tíz évben olyan óriási fejlődésen ment keresztül, hogy csak úgy tudunk felelősségteljes, minőségi munkát végezni, ha állandóan képezzük magunkat.
Olyan műszereket vásárolunk, melyek a precíz gyors munkát segítik. Speciális lencsék feljelölését VisuReal rendszerrel végezzük, ami világújdonság.

 

Makói optikai üzletünkben kizárólag jó minőségű, márkás szemüveglencséket forgalmazunk, elsősorban a Hoya cég lencséit. A piacon jelenlévő összes lágy kontaktlencsét forgalmazzuk. Szemüvegkereteket széles választékban kínálunk az egyszerűtől a világmárkákig. Korszerű szemvizsgáló berendezéssel és szakorvosi vizsgálattal várjuk leendő és jelenlegi vásárlóinkat. Egyedi igényfelmérés alapján komplex szolgáltatást nyújtunk a szemvizsgálattól a szemüveg készítésig. Mindezt természetesen garanciával.

Szemorvosaink: Dr. Mihály Zsuzsanna és Dr. Takács Éva

 

Gyöngyszem Optika – A speciális lencsék szakértője

Hoya lencsék hivatalos forgalmazója.

Ajándékutalvány kapható!