Örömmel mutatjuk be Önnek a 2011. május 16-tól kezdődő, másfél hónapig tartó Hónap Ajánlata akciónk részleteit.

májusi hónap ajánlata

AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA:

2011. május 16 – június 30.

AZ AKCIÓS AJÁNLAT:

Dioptriás és polarizált napszemüveglencsék 20% kedvezménnyel!

AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ TERMÉKEK:

Hoyatint UV dioptriás napszemüveglencsék: általános napszemüveglencsék, amelyeket bátran ajánlhat minden szemüvegviselőnek, hiszen nagy segítséget jelentenek számukra a tavaszi, nyári időszakban. Saját dioptriájában készülnek, teljes UV védelmet biztosítanak, és tetszőlegesen kiválasztott keretbe illeszthetőek.

Hoya polarizált egyfókuszú és progresszív napszemüveglencsék: minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánljuk őket, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl. vízi sportokhoz, autóvezetéshez, strandoláshoz). További előnyük, hogy maximális UV védelmet nyújtanak és lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék.

DriveWear lencsék: ajánljuk azoknak a Vásárlóknak, akik sok időt töltenek autóvezetéssel (kivéve: éjszakai vezetés), hiszen ezek a szemüveglencsék egyesítik a fényresötétedő és a polarizált lencsék előnyös tulajdonságait és ezáltal a létező legkényelmesebb látásélményt nyújtják viselőjüknek vezetés közben.

Magas bázisgörbületű lencsék: Modern, divatos, dioptriás sport- és napszemüveglencsék széles, torzításmentes látómezővel.

Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.